Karpaattientie 1B 01390 VANTAA |  Puh. 044 7654 657

JTS-Tekniikka Oy

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JTS-Yhtiöt Oy
Karpaattientie 1 B
01390 VANTAA

Y-tunnus: 2366591-0
Puh: 044-7654657

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JTS-Yhtiöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Lämpökuvaukset infrapunakameralla Uudenmaan alueella

Lämpökuvaus on nopein ja edullisin tapa selvittää asuntosi eristeiden kunto. Lämpökuvauksen avulla on muun muassa mahdollista löytää rakennuksista lämpövuotoja ja määritellä ulkorakenteiden, ovien, ikkunoiden, seinien sekä läpivientien lämpökestävyyttä ja tiiveyttä rakenteita rikkomatta.

Me toteutamme monipuoliset lämpökuvaukset laadukkaalla kalustolla Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Selvitä rakenteiden oikea kunto

Infrapunakameralla toteutetuissa lämpökuvauksissa näkee helposti kodin eristyksen kunnon. Näin pystytään selvittämään esimerkiksi seinien eristeiden paikat ja mahdolliset kylmärangat nurkissa ja lattiarajoissa.

Lämpökuvaus on oivallinen keino myös uudisrakennusten laadunvalvonnassa, viallisten lämmityslaitteiden paikantamisessa ja mittaamisessa.

Raportit tutkimustuloksista

Infrapunakameran näytöstä voidaan lukea lämpötilapoikkeamat. Kuvat analysoidaan tietokoneohjelmalla, jolla saadaan valmis raportti selkokielisenä, lämpö- ja digikuvineen. Raporttiin voidaan myös liittää tarvittavat korjaustoimiehdotukset.