Lämpökuvaukset infrapunakameralla Uudenmaan alueella

Lämpökuvaus on nopein ja edullisin tapa selvittää asuntosi eristeiden kunto. Lämpökuvauksen avulla on muun muassa mahdollista löytää rakennuksista lämpövuotoja ja määritellä ulkorakenteiden, ovien, ikkunoiden, seinien sekä läpivientien lämpökestävyyttä ja tiiveyttä rakenteita rikkomatta.

Me toteutamme monipuoliset lämpökuvaukset laadukkaalla kalustolla Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Selvitä rakenteiden oikea kunto

Infrapunakameralla toteutetuissa lämpökuvauksissa näkee helposti kodin eristyksen kunnon. Näin pystytään selvittämään esimerkiksi seinien eristeiden paikat ja mahdolliset kylmärangat nurkissa ja lattiarajoissa.

Lämpökuvaus on oivallinen keino myös uudisrakennusten laadunvalvonnassa, viallisten lämmityslaitteiden paikantamisessa ja mittaamisessa.

Raportit tutkimustuloksista

Infrapunakameran näytöstä voidaan lukea lämpötilapoikkeamat. Kuvat analysoidaan tietokoneohjelmalla, jolla saadaan valmis raportti selkokielisenä, lämpö- ja digikuvineen. Raporttiin voidaan myös liittää tarvittavat korjaustoimiehdotukset.

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi