Karpaattientie 1B 01390 VANTAA |  Puh. 044 7654 657

JTS-Tekniikka Oy

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JTS-Yhtiöt Oy
Karpaattientie 1 B
01390 VANTAA

Y-tunnus: 2366591-0
Puh: 044-7654657

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JTS-Yhtiöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Kokonaisvaltaiset kosteusmittaukset Uudellamaalla

Kosteusmittauksella selvitetään, onko kiinteistön tai huoneiston rakenteissa kosteutta. Mittaus voidaan suorittaa koko rakenteisiin tai rajata vain tietylle alueelle esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Kosteusmittaukset ovat ydinosaamistamme Vantaan ja muun Uudenmaan alueella. Jos kaipaat ammattitaitoista kosteusmittauksien tekijää, ota yhteyttä!

Saat mittaustuloksista raportin

Kosteusmittaus voidaan tehdä pintoja rikkomatta kevytkartoituksena pintakosteudenosoittimella tai ns. laajana kartoituksena, jolloin rakenteisiin porataan reikiä ja kosteutta arvioidaan mittareiden avulla (suhteellinen kosteus).

Laadimme kartoituksen jälkeen raportin, jossa selvitämme rakenneratkaisut ja arvioimme jatkotoimenpiteitä mittausten tulosten perusteella.

Selvitä kosteus ajoissa

Kosteuskartoitus kannattaa tilata ammattilaiselta heti, jos alat epäillä oman kotisi tai kiinteistösi rakenteiden kosteutta. Mittaus kannattaa suorittaa myös myynti- ja ostotilanteen hetkellä, jotta ikävät ongelmat saadaan selvitettyä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.