Karpaattientie 1B 01390 VANTAA |  Puh. 044 7654 657

JTS-Tekniikka Oy

Kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset.
Soita ja kysy lisää 044 7654 657.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JTS-Yhtiöt Oy
Karpaattientie 1 B
01390 VANTAA

Y-tunnus: 2366591-0
Puh: 044-7654657

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JTS-Yhtiöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kokonaisvaltaiset kosteusmittaukset Uudellamaalla

Kosteusmittauksella selvitetään, onko kiinteistön tai huoneiston rakenteissa kosteutta. Mittaus voidaan suorittaa koko rakenteisiin tai rajata vain tietylle alueelle esimerkiksi kylpyhuoneeseen.

Lue lisää

Kosteuskartoitukset ammattilaiselta Uudellamaalla

Haluaisitko selvittää, onko kiinteistösi tai huoneistosi rakenteissa kosteutta? Vai tahdotko ottaa selvää kotisi rakenteiden kunnon lämpökuvauksella?

Me, JTS Tekniikan ammattilaiset, toteutamme kokonaisvaltaiset kosteuskartoitukset ja laadukkaat lämpökuvaukset Vantaan lisäksi myös muun Uudenmaan alueella.

Eriste- ja kosteuskartoitukset

Kosteusmittauksia toteutamme työskentelykohteen tarpeiden mukaan joko kevytkartoituksena tai laajana kartoituksena. Lämpökuvaukset voimme tehdä pintoja rikkomatta infrapunakameralla.

Ota yhteyttä!

Iso asiakasryhmämme ovat asuntojen ostajat, jotka haluavat selvittää kiinteistön kunnon eli mahdolliset kosteusvauriot ja olemassa olevan eristyksen kunnon. Palvelemme Uudellamaalla mielellämme myös muita kosteuskartoituksia tai lämpökuvauksia kaipaavia asiakkaita.

Liity siis sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa